Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLATENBEURS IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het is zaterdag weer volop genieten voor de echte muziekliefhebber aan het Land van Beloften midden in het centrum van Schiedam tijdens de Dynamite platenbeurs. Gezellig snuffelen tussen duizenden oude singeltjes  of LP’s of gewoon naar recente muziek op CD of DVD op zoek naar die ene plaat waar men goede of leuke herinneringen aan beleeft of naar die ene CD die in de reguliere platenzaak allang niet meer te krijgen is.

PVE 2 (2)Steeds minder CD’s  en meer LP’s. Dat is de trend die men de laatste jaren steeds meer ziet. De LP is duidelijk bezig aan zijn come back . Meer Gouwe Ouwe worden opnieuw geperst, maar vooral  ook nieuwe items verschijnen op LP . Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weg geweest. En liefhebbers zijn er genoeg in de regio Schiedam.
Kom kijken en schrik hoeveel er nog bewaard is gebleven van inmiddels vele jaren terug. En dan hebben we het niet over wat platen die van een stoffige zolder zijn komen vallen en na een rondreis over vele rommelmarkten nog even bij de kringloop worden afgegeven. maar over zeer leuke en zeldzame exemplaren uit de jaren zestig  die de drank, drugs en rock & roll maar net  hebben overleeft.

Dynamite noemt het “van Hard Rock tot Klassiek”, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Zoals Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Heavy Metal of Nederlandstalige piraten singles  etc. etc. En dat allemaal op Vinyl, grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands en in alle prijsklassen. LP’s, Singles en CD’s al vanaf € 1,- en niet een beetje, maar heel veel. Ook films op DVD zijn tegenwoordig in grote hoeveelheden op de beurs aanwezig en ook hiervoor geld goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Al bij al een beurs die door de echte muziekliefhebber niet gemist mag worden. De beurs is geopend van 10.00 uur – 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *