Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLASTISCHE CHIRURGIE REDT VLAARDINGER

VLAARDINGEN- De Vlaardingse zanger en gitarist Corvin Silvester kan weer lachen dankzij de plastische chirurgie. Nadat een hond zijn linkerhand en rechterpols raakten en hij daarbij een stukje verloor van zijn ringvinger. Zijn hand was dermate beschadigd dat gitaarspelen wellicht geen optie meer was.

Hij laat nu weten: ‘In de eerste dagen na het ongeluk heb ik een keuze gemaakt. De enige weg is vooruit en ik moet door, door met mijn muziek en door met de gitaar. Natuurlijk heb ik een dip gehad, ik wilde optredens afblazen en ik heb echt even gedacht dat spelen geen optie meer was. Deze week ben ik doorverwezen naar een plastischchirurg, een specialistische kliniek speciaal gericht op muzikanten.

Ik heb gejankt van vreugde, had geen idee dat dit bestond. Ik kijk vooruit en heb zin in alles wat komen gaat, mijn werk, de spannende optredens waarbij ik weer mondjesmaat gitaar speel (en Ruben Hoogland als een koning alle partijen speelt die ik niet meer kan spelen) en tja…gewoon in alles.

Iedereen in mijn vriendenkring wil ik ontzettend bedanken voor de motivatie, de welwillendheid en het aansporen van creativiteit. We gaan nog veel mooie dingen doen samen te beginnen in de KF!

Foto: Arne van der Zande

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *