Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLANNEN WONINGBOUW BIJ PIETERSE ELECTRA VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wethouder Jacky Silos (CDA) en projectontwikkelaar BEMOG hebben vanmiddag op het stadhuis van Vlaardingen getekend voor plannen met de locatie van Pietersen Electra op de kop van de Westhavenkade. De locatie is eigenlijk rondom het nieuw te bouwen Chineesrestaurant Het Platje (China Garden), waar Pietersen nu (bedrijfs)panden heeft. Pietersen gaat verhuizen.

Er is nog weinig concreets, maar wel de intentie om bijna zeventig appartement met garages te bouwen.

Van de nieuwe gebouwen zijn nog geen tekeningen voor handen die nu al naar buiten gebracht kunnen worden. Eind deze maand gaat eerst de welstandscommissie zich over de plannen buigen. Na de zomer wordt het bestemmingsplan in gang gezet. Wel heeft Pietersen beheer b.v. al een samenwerkingsovereenkomst gesloten met projectontwikkelaar BEMOG voor de herontwikkeling van deze locatie van circa 5000m2.

Foto’s: Arne van der Zande

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “PLANNEN WONINGBOUW BIJ PIETERSE ELECTRA VLAARDINGEN

  1. Fijn dat Chinees restaurant op nieuw gebouwd wordt!
    Prima appartementen
    Maar…..
    Wordt er ook gedacht aan parkeerplaatsen voor de Vlaardingers die als vanouds aan het Hoofd naar de schepen willen kijken?
    Desnoods met parkeerschijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *