Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLAN POLENPENSION VLAARDINGEN-VOP TER INZAGE

VLAARDINGEN- Inwoners van Vlaardingen kunnen vanaf nu officieel bezwaar maken tegen het plan voor de vestiging van een pension voor arbeidsmigranten boven de daklozenopvang De Elementen in de Nijverheidsstraat. Burgemeester en wethouders hebben besloten het plan voor ter inzagelegging vrij te geven.

Het gemeentebestuur wil het kantoorpand in de Nijverheidsstraat 26 gedeeltelijk ombouwen naar een logiesfunctie. Het kantoorgebouw heeft vijf bouwlagen en het plan is om de bovenste drie verdiepingen te verbouwen voor logiesfuncties voor arbeidsmigranten. Op iedere woonlaag komen dertien één-en tweepersoons eenheden en kamers met in totaal 69 bedden.

De onderste twee verdiepingen blijven in gebruik als dak-en thuislozenopvang door de Stichting Onder Een Dak (STOED). De logiesfunctie en de dak- en thuislozenopvang krijgen een gescheiden ingang. De opvangfunctie wordt daarmee gescheiden van de beoogde logiesfunctie, maar bij calamiteiten is het mogelijk deze scheiding op te heffen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “PLAN POLENPENSION VLAARDINGEN-VOP TER INZAGE

 1. Ik vind het verschrikkelijk,woon heel mijn leven in de vop ben nu 52jaar,maar het gaat hard achteruit,veel dronken Poolse mannen in de buurt ,pas geleden zat er 1 in mijn huis zo dronken als een tor,ik woon 4hoog en mijn dochter had in het portiek de deur open gelaten,dus nee aub niet nog meer,parallelweg zit er vol mee

 2. Wij hebben geen behoefte aan dit pension er wonen al genoeg Polen in onze wijk die regelmatig overlast bezorgen.
  DUS……………. GEEN POLENPENSION IN DE VOP

 3. Onze eigen kinderen kunnen niet eens een huisje krijgen om op zichzelf te gaan wonen. Word het niet eens tijd dat jullie gaan werken inplaats van die Polen onderdak geven!! Ze terroriseren heel de Westwijk, en nou willen julie ze in een Pension in de VOP laten wonen!!! Denk toch eens na!!! Waar zit jullie verstand!!!!

  1. Beste Marleen,

   Het is niet de bedoeling dat de Polen van de Westwijk daarheen gaan.
   Ze komen nog boven op de Polen die al aanwezig zijn in de Westwijk en de VOP.

   Vlaardingen word WARSCHAU aan de MAAS.
   M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *