WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PLAN INTOCHT ZWARTE PIET MAASSLUIS

MAASSLUIS- Het evenementenbureau IQ Events uit Delft is aangetrokken door de gemeente Maassluis voor de algehele projectleiding bij de landelijk intocht van Sinterklaas. De aankomst van de NPO Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten vindt dit jaar plaats in Maassluis op zaterdag 12 november.

sinterklaas2Maassluis heeft voor IQ Events gekozen, omdat zij hebben bewezen grote evenementen te kunnen organiseren als de opening van het Centraal Station in Rotterdam, de Red Bull Air Race en de Grand Depart van de Tour de France.

In nauw overleg met de NTR en de Stichting De Rode Mijter Company heeft Maasluis inmiddels ook de route vastgesteld die Sinterklaas en Zwarte Piet zullen varen en lopen. Dat is belangrijk, omdat van daaruit meerdere acties in gang gezet worden rond het beheer van de verkeersstromen en de opzet van het veiligheidsplan.

Seniorenpartij VSP drong vorige maand aan op een risicoscan met betrekking tot de openbare orde rond de nationale intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet. Dit vanwege de te verwachten aanwezigheid van (anti-Zwarte Piet) actiegroepen.

Zie ook: Risicoscan intocht Maassluis.

RISICOSCAN INTOCHT MAASSLUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *