RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PETITIE TEGEN PARKEERPROBLEMEN SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade in Schiedam-West moet coulanter zijn naar ‘foutparkeerders’ in de wijk, zeker tussen 18.00 ‘s avonds en 09.00 ‘s ochtends en tijdens de herinrichting van de buurt. De Schiedamse Miranda Baaij is een online petitie gestart om dat te bereiken. Ook zoekt ze medestanders die vinden dat er meer moet gebeuren aan de parkeerproblemen in West, zonder dat bewoners zwaar moeten gaan betalen voor vergunningen of dat er bestaand groen voor moet wijken. De online krabbels worden gebruikt ter ondersteuning van het betoog dat Baaij wil houden voor leden van de gemeenteraad. Ze zal op 14 mei inspreken voorafgaand aan het Stadserf.

Baaij schrijft: ‘Wordt u ook zo moe van een half uur rondjes rijden voor een parkeerplek in Schiedam-West? Van het feit dat handhaving bekeuringen schrijft terwijl er beloofd is coulant te zijn naar de bewoners en alleen te schrijven bij gevaarlijk en hinderlijk parkeren? Dat er geen duidelijkheid hierin is?’

Ook stoort het Baaij dat er zoveel parkeerplekken zouden zijn verdwenen. ‘Zoals parkeerplekken aan de kant van de Vlaardingendijk, waar nu groen perken (dump plekken voor vuil) zijn gemaakt voor meer groen, nota bene aan de kant van het park tegen het park aan’, aldus de Schiedamse.

De petitie vindt u HIER.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

3 reacties op “PETITIE TEGEN PARKEERPROBLEMEN SCHIEDAM-WEST

  1. Iets verderop bij de Thurlede hebben wij dit probleem ook. En maar boetes uitdelen. Het ergste van alles is dat wij een aantal bejaarden hier hebben wonen die een schepje er boven op gooien door elke keer wanneer een auto “fout” staat geparkeerd , de beste mannen in blauwe pakken te bellen. Ben bang dat dit echt uit de hand gaat lopen. Veel sterkte met de petitie. Wij gaan ook starten met het verzamelen van handtekeningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *