Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PER DIRECT BBQ-VERBOD SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er geldt een barbecueverbod voor de Maasboulevard en het Beatrixpark in Schiedam. Het verbod is het gevolg van de noodverordening: Deze heeft officieel tot doel om de verspreiding van een griepvirus (Covid-19) tegen te gaan.

Vorig jaar melden omwonenden van de Maasboulevard dat het de spuigaten uitliep met het massaal barbecueën door het achterlating van rommel, inclusief de braai.

In het Beatrixpark werden processen-verbaal uitgedeeld aan auto’s van barbecueërs op het grasveld.

Een jaar eerder is door de gemeente Schiedam al eens gedreigd het barbecueën in het Beatrixpark niet langer toe te staan. Een brand in het park zorgde in 2018 voor extra aanscherping van de regels rondom de barbecuevelden op deze locatie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “PER DIRECT BBQ-VERBOD SCHIEDAM

  1. Waarom moet er altijd weer in het Beatrixpark en aan de Maasboulevard gebarbecueed worden? Laten die mensen die dat doen en geen tuin o.i.d. hebben dat doen voor hun deur of op een grasveldje bij hun huis, kijken ze zelf op hun eigen troep. Of creëer een straatbarbecue, nog beter. En gezamenlijk de boel na afloop opruimen.

  2. Wat mij betreft een prima idee om zeker in de tijd waarin wij nu verkeren alle BBQ’S te verbieden. Ook in de achtertuin. Door de thuis blijf regel is het fijn als je op 2 hoog achter ook de schuifpui open kan zetten. En op je balkon kan zitten. Nee dus!! Met dit ” BBQ” weer ben ik genoodzaakt om alles potdicht te houden om dat meerdere buren ( lijkt wel afgesproken!!) zonodig moeten BBQen. Ook verbieden dus!!

  3. Ik vind het belachelijk dat dit ook al niet mag dit gaat wel heel erg ver laat mensen met dit mooie weer bqqen en loop niet over elk wissewasje te ZEIKEN dus mensen stop ermee om nu ook dit te verbieden

  4. Dit verbod gaat veel verder dan deze 2 locaties. Het gaat niet zozeer om BBQ:en, maar om samenscholing. Het verbod betreft heel Schiedam

    1. H. .loke
      Sorry hoor omdat jij dan niet kan bbq’en dan mag een ander dat oolk maar niet wat een onzin nog ff en dan word alles verboden ik bbq zelf ook niet maar gun een ander wel het is hun eigen tuin dus dan doe ik ook mijn deuren even dicht en zet mijn ramen open aan de voorkant jullie zijn wel erg egoïstisch gun een ander ook een pleziertje please

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *