Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PENDELBUS NAAR SLACHTHUISWEG HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Er komt een pendelbus voor fietsers naar de Slachthuisweg in Hoek van Holland. De Slachthuisweg is voor fietsers niet bereikbaar, omdat er wordt gewerkt aan het creëren van een losliggend fietspad over de spoorwegovergang. Acht weken lang moeten fietsers omfietsen via het Staelduinsebos en het Nieuw Oranjekanaal.

Sinds maandag rijdt er een pendelbus op werkdagen tussen 7.00 en 9.00 uur en 16.00 en 18.00 uur. De route is vanaf Zekkenstraat 9 (Rooney Tours), via de spoorwegovergang naar de Slachthuisweg (entree Synres/DSM). Bij de Zekkenstraat 9 wordt ruimte gemaakt om fietsen te stallen. Mensen dienen vooraf het busje te reserveren. Contactnummer is 06 – 38 82 48 87 (Edwin Rooney). Bij het instappen wordt gemeld hoe de terugweg kan worden geregeld.

Voor de uitvoering is gekeken naar de minst overlast gevende periode. Bedrijven zijn benaderd om gezamenlijk te zoeken naar oplossingen. Voor een klein aantal medewerkers is een oplossing gevonden in de vorm van een pendelbus. Deze wordt, bij wijze van proef, beschikbaar gesteld. De bus blijft rijden gedurende de fietsomleiding, mits er voldoende animo is.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *