Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PEDO-JIHADIST (51) VLAARDINGEN IN EXTRA BEVEILIGDE INRICHTING

VLAARDINGEN- De jihadist en pedofiel Ahmad S. (51) uit Vlaardingen zit momenteel achter slot en grendel van de Extra beveiligde inrichting te Vught. Opgeborgen op de speciale Terroristen Afdeling (TA).

Afgelopen februari is S. aangehouden in PI ‘De Schie’ te Rotterdam, waar hij op dat moment al vastzat voor het jarenlang misbruiken van drie minderjarige jongetjes (die in een aantal gevallen niet ouder waren dan 7 jaar).

De geboren Libanees S. is op 1 januari 2011 uit Vlaardingen vertrokken om 7 jaar lang deel te nemen aan de Islamitische Staat (IS), dan wel Al Quaeda en Ansar al Sharia voor het plegen van terroristische misdrijven. Hij keert in augustus 2018 terug naar Vlaardingen. Hij blijkt bij zijn aanhouding in het bezit van meerdere wapens en munitie.

Vlaardingen fungeert als één van de vele verblijfplaatsen in Nederland van gewelddadige moslims. Zo stond Secan A. 2 jaar terug voor de rechter. De Noord-Afrikaan werd op kerstavond 2017 aangehouden in Rotterdam vanwege betrokkenheid bij terrorisme. Bij A. in Vlaardingen zijn video’s over aanslagen gevonden en een lijstjes over brandstoffen, observatiemiddelen en vuurwapens. Op dat moment werkt ook Morad M. uit de Vlaardingse Babberspolder aan plannen voor een aanslag. Hij is afgelopen zomer, met vijf kompanen, veroordeeld wegens terrosisme tot een jarenlange gevangenisstraf. En tot 2017 is haatprediker Tarik Ibn Ali geregeld gastspreker bij de Al-Hijra moskee in Vlaardingen. Eerder zijn dan al twee handlangers van de Algerijnse terreurverdachte Anis B. opgepakt. Het gaat om twee Antilliaanse mannen waarvan één woonachtig was in Vlaardingen.

Maatregelen tegen moslimterreur ontbreken in het Vlaardingse Integraal Veiligheidsplan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “PEDO-JIHADIST (51) VLAARDINGEN IN EXTRA BEVEILIGDE INRICHTING

  1. Deze viezerik is beslist niet normaal, maar wat wil je met een trouwe volgeling.
    Aisha was de dochter van Abu Bakr, een van de belangrijkste volgelingen van de profeet Mohammed (vzmh). Toen ze nog maar negen jaar oud was trouwde ze met Mohammed (vzmh), die toen al 54 was. De huwelijksceremonie was erg eenvoudig, Aisha was nog aan het spelen en werd door haar moeder binnengeroepen en aangekleed.
    Daarnaast is elke cent verspild aan die viezerik die lui veranderen toch nooit. Ze blijven 400 jaar achter lopen met onze tijd. Hans Ik ben bang dat wat die viezerik gaat kosten en met hem vele gelijkgestemden, wij heel wat belastingcenten kwijt gaan raken. Maar ooit komt hij weer vrij en dat gaat ons nog veel meer kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *