RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PARKENTREE SCHIEDAM GAAT DOOR

De unieke woonbuurt vormt het sluitstuk van de vernieuwing van Over het Water in de wijk Nieuwland. Deze centraal tussen binnenstad en Beatrixpark gelegen buurt is de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld met grondgebonden woningen voor gezinnen. Met ParkEntree komen daar 55 ruime, gelijkvloerse appartementen én 35 bungalows bij voor de groeiende groep activeadults. Toekomstige bewoners van ParkEntree kunnen kiezen voor een koop- of vrijesectorhuurwoning. Er worden 32 appartementen en 10 grondgebonden woningen verhuurd in het vrijesectorhuursegment. De 48 andere woningen worden door Blauwhoed verkocht. In september start de verkoop.
De unieke woonbuurt vormt het sluitstuk van de vernieuwing van Over het Water in de wijk Nieuwland. Deze centraal tussen binnenstad en Beatrixpark gelegen buurt is de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld met grondgebonden woningen voor gezinnen. Met ParkEntree komen daar 55 ruime, gelijkvloerse appartementen én 35 bungalows bij voor de groeiende groep activeadults.
Toekomstige bewoners van ParkEntree kunnen kiezen voor een koop- of vrijesectorhuurwoning. Er worden 32 appartementen en 10 grondgebonden woningen verhuurd in het vrijesectorhuursegment. De 48 andere woningen worden door Blauwhoed verkocht. In september start de verkoop.
SCHIEDAM- Nieuwbouwproject ParkEntree gaat definitief door. De gemeente Schiedam en projectontwikkelaar Blauwhoed hebben een akkoord bereikt. Morgen wordt de overeenkomst feestelijk ondertekend op de bouwlocatie van ParkEntreete aan de Parkweg in Schiedam.

ParkEntree is het eerste Senior Smart Living-project in Nederland. Senior Smart Living is een woon- en leefconcept voor vitale 50+’ers waar verbinden, een actieve levensstijl, zelfontplooiing en genieten centraal staan. ParkEntree is vanaf het eerste moment middels co-creatie ontwikkeld met ambassadeurs van het Senior Smart Living-concept.

Senior Smart Living is een initiatief van projectontwikkelaar Blauwhoed en conceptontwikkelaar Beyond Now. Inbo is als ontwerper verantwoordelijk voor het ontwerp van de buurt en de woningen.

De openbare ruimte van ParkEntree is ingericht om elkaar te ontmoeten en om de actieve bewoners te faciliteren. Er is een clubhuis met onder meer een luxe keuken, fitness, een bar en terras, alwaar diverse activiteiten zullen plaatsvinden. ParkEntree is wonen met een plus.

Zie ook: Slimme technologie voor senioren Schiedam.

SLIMME TECHNOLOGIE VOOR SENIOREN SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *