Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PARKEERVERWARRING CENTRUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen merkt de laatste tijd enige verwarring over het kunnen parkeren met een vergunning op de Stop&Shop-plekken. Ook komen er vragen en klachten binnen over het Van Leydenshof.

De Korte Hoogstraat is sinds ruim een jaar 5 Stop&Shop-parkeerplaatsen rijker. Parkeren voor een snelle boodschap of een bezoekje aan een winkel of dienstverlener kost daar 10 cent per half uur.

De Stop&Shop-plaatsen zijn te herkennen aan borden en een groene straatmarkering. Automobilisten kunnen er maximaal 30 minuten parkeren voor 10 cent. Dit kan eens per 4 uur. Bij het betalen moet een kenteken ingevoerd worden, zodat de parkeerduur te controleren is. Betalen kan met pin, munten en met mobiel parkeren (zonenummer 8699). Parkeervergunningen zijn niet geldig op deze plekken. Ook parkeervergunninghouders voor dit gebied moeten dus voor parkeren op de Stop&Shop-plaatsen een ticket voor 10 cent kopen. Het Stop&Shop-parkeren geldt van 09.00 tot 19.00 uur. Buiten die tijd geldt er geen betaald parkeren meer en kunnen bewoners en bezoekers hun auto gratis op de Stop&Shop-plaatsen parkeren.

Het Van Leydenshof is de enige plek in Vlaardingen waar alleen vergunninghouders mogen parkeren. Dit is zo geregeld, omdat de bewoners en de bedrijven met een vergunning daar precies genoeg plek hebben.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *