Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PARKEERVERBOD ZONE BIJ MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er komt een parkeerverbod zone op de Jachthavenlaan, de Maasboulevard evenwijdig langs het water en het weggedeelte Maasboulevard tussen de Havendijk en het Hoofdplein in Schiedam-Gorzen. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten, omdat door het parkeergedrag van bezoekers, aan de Maasboulevard en de Jachthavenlaan nog steeds onveilige situaties ontstaan.

Naast de parkeerverbod zone wordt ook een zestien parkeervakken aangelegd om binnen het aangeduide gebied, het parkeren mogelijk te maken, bestemd voor alleen auto’s, dwars op de rijrichting van de rijbaan. Ook komen er vijf gehandicaptenparkeerplaatsen verdeeld over de genoemde wegen en een opstelplaats voor de brandweer op de Jachthavenlaan.

Foto’s: archief

4 reacties op “PARKEERVERBOD ZONE BIJ MAASBOULEVARD SCHIEDAM

  1. Als dit bedoeld is om de boel zogenaamd veiliger te maken kan ik je geruststellen, de huidige ontmoetingsplaats van de dealende boefjes is in Vlaardingen tegenover de Pelmolen, net voorbij de asielboot. Omdat dit een doodlopend straatje is moet een politierazzia op een willekeurige avond goed resultaat hebben.

    1. Grappig dat onze misdaadbestrijders blijven doen of hun neus bloedt Ton. Iedereen weet het, behalve diegenen die er wat aan zouden moeten doen. Misschien als Alberto Stegeman of Danny Ghoossen het op tv gooien voelen B&W zich pas min of meer verplicht om er iets mee te doen.

  2. Zou wel eens kunnen zijn dat bepaalde figuren denken dat het verkeersbord alleen geldt voor zwarte voertuigen.
    Maar alle gekheid op een stokje, het is toch weer triest dat weer een relatief klein groepje A-sociale randfiguren het verpesten voor een hele grote groep normale parkeerders en mensen die genieten van het uitzicht en niet van lachgas ballonnen. Uiteraard zie je hier geen stadswachtjes tegen optreden. Zit dadelijk maar niet met je ouders of (klein) kinderen op een bankje te genieten van de schepen, dan krijg je een prent voor overschrijding van groepsgrootte, als de regels voor het vermeende coronavirus nog meer aangescherpt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *