Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PARKEERVERBOD FIETSEN BIJ STATIONS SCHIEDAM

SCHIEDAM- In heel Schiedam zijn vijf locaties aangewezen waar het ten strengste verboden is om fietsen en brommers te parkeren buiten de opfficiele stallingen. Alle vijf de locaties zijn gelegen rondom (metro)stations. Het verbod is door burgemeester en wethouders opgelegd in het belang van het uiterlijk aanzien van de gemeente, en ter voorkoming van overlast en schade.

De vijf gebieden zijn:

Het Stationsplein; de Overschiese- en de Parallelweg; het gedeelte van de Professor Kamerlingh Onneslaan dat is gelegen binnen 100 meter van het Stationsplein.

Rondom Station Troelstralaan. Het plein bij met metrostation en het gedeelte van de Vlaardingerdijk dat is gelegen binnen 100 meter aan weerszijden van de Rembrandtlaan, maar ook het gedeelte van de Burgemeester Honnerlage Gretelaan dat is gelegen binnen 100 meter van de P.J. Troelstralaan. En het gedeelte van de P.J. Troelstralaan dat is gelegen binnen 100 meter van de Vlaardingerdijk

Bij metrostation Parkweg. Het gedeelte van de Parkweg dat is gelegen binnen 100 meter aan weerszijden van de ingang van het station Parkweg; het gedeelte van de Burgemeester Honnerlage Gretelaan dat is gelegen binnen 500 meter van de Parkweg in de richting van de Nieuwe Damlaan;

Station Vijfsluizen. Hier gaat het om het gedeelte van de Vlaardingerdijk dat is gelegen binnen 100 meter aan weerszijden van de ingang van het station Vijfsluizen; het gedeelte van de Karel Doormanweg dat is gelegen binnen 100 meter van de ingang van het station Vijfsluizen;

Het verbod geldt ook voor station Schiedam-Nieuwland. Hier gaat het om het gedeelte van de Nieuwe Damlaan dat is gelegen tussen de Burgemeester van Haarenlaan en het Bijdorpplein; de Van der Duijn van Maasdamstraat; het gedeelte van de Johan de Wittsingel tussen de Van Hallstraat en het station Schiedam-Nieuwland; de Schimmelpenninckstraat; het Bijdorpplein; het fiets- en voetgangersviaduct over de Nieuwe Damlaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “PARKEERVERBOD FIETSEN BIJ STATIONS SCHIEDAM

  1. Er moeten dan wel voldoenden fietsbeugels bij de stations zijn. Bij Troelstra laan worden de beugels van bewoners aldaar gebruikt of de constructie van het station…….

  2. Donderdag 5 september is mijn fiets gestolen of weggehaald aan de Parallelweg achter Station Schiedam. Was dit een actie van de dienst Toezicht en Handhaving?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *