Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

PARKEEROVERLAST ROND SCHOLEN MAASSLUIS

MAASSLUIS-  De politie in Maassluis heeft vanmorgen toezicht gehouden bij het parkeren  aan het Dennendal. Het betrof vooral het parkeren bij de basisscholen. ‘Niet voor niets’,  meldt de wijkagent. Er zou voldoende parkeergelegenheid zijn in de directe omgeving.

De laatste jaren  wordt parkeeroverlast vastgesteld door politie en gemeente  rondom de basisscholen De Dijck en De Groene Hoek aan het Dennendal. De overlast zou vooral ontstaan bij het naar school brengen van leerlingen.

Situaties die voor de parkeeroverlast zorgen zijn het dubbel parkeren. Dit levert gevaar op voor de kinderen en ouders die naar school gaan. Andere auto´s willen hierom heen rijden en zien de kinderen en ouders die oversteken niet of te laat. Door de beperkte parkeermogelijkheden rijden veel auto’s op en neer. Door de drukte van auto’s, rijden fietsers vervolgens op de stoep. Dit levert ook gevaarlijke situaties op.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *