Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OVERVALLERS SCHIEDAM-OOST BETROKKEN BIJ AANRIJDING

SCHIEDAM- De twee overvallers van de Poolse winkel in Schiedam-Oost zijn gisteravond, kort na hun daad, betrokken geraakt bij een aanrijding. Woensdagavond overvielen de twee mannen de winkel aan de Professor Kamerligh Onneslaan . Zij kwamen om ongeveer 20.45 uur de winkel binnen en bedreigden het personeel met een wapen. Zij gingen er daarna met een geldbedrag vandoor op een rode scooter. Er raakte niemand gewond bij de overval.

Kort na de vlucht kregen de overvallers op de rotonde van het Lorenzplein een aanrijding met een andere scooter. Eén van de overvallers vluchtte verder op zijn scooter (waar schade aan zat) in de richting van Rotterdam. De andere overvaller ging er te voet vandoor in de richting van de Celsiusstraat.

De politie stelt een nader onderzoek in en heeft inmiddels al getuigen gehoord. Het is echter heel belangrijk een goed beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd, zowel bij de overval als bij de aanrijding die daarop volgde.

Bent u getuige geweest, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, belt u dan met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *