Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OVERVAL OP WIJLEN RIA BERGMAN (75) VLAARDINGEN NIET VERJAARD

VLAARDINGEN- De gewapende overval op tabakswinkel De Eendracht van wijlen Ria Bergman (1944-2019) in Vlaardingen-Oost is nog lang niet verjaard. Eigenaresse Bergman overleed 3 mei jongstleden op 75-jarige leeftijd. Haar winkel in de Eendrachtstraat was op dat moment al geruime tijd gesloten.

In totaal is Bergman vijf maal overvallen. Geruchtmakend is de overval door een gewapende puber. De jonge crimineel is nooit opgepakt, ondanks herhaaldelijke media-aandacht.

De jongen liep 29 januari 2016 met een vuurwapen de zaak binnen en eiste van Bergman geld. De criminele puber wilde rond 12.00 uur zijn slag slaan. Bergman stond op dat moment achter de kassa en pakte een zak hondenbrokken en gooide dat in de richting de overvaller. Die schrok daar zo van, dat hij ervandoor ging. Vanaf dat moment ontbreekt elk spoor van de overvaller.

Met de buit nog in zijn handen. Gezien op de camera van een ander bedrijf. Wie herkent hem?
Wie de jonge overvaller alsnog meent te herkennen kan bellen met de volgende nummers:
Rotterdam 0800-6070 (gratis) of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *