Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OVERTREDING ALCOHOLVERBOD SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Via het cameratoezicht is zaterdagavond waargenomen dat er alcohol werd genuttigd op het Van ‘t Hoffplein in Schiedam-Oost. Daarop is verbaliserend opgetreden door handhavers van de Lichtblauwe Brigade.

Het Van ’t Hoffplein staat bekend als overlastlocatie. Sinds 27 juli 2017 geldt een samenscholingsverbod. Na 22.00 uur moet het stil zijn op het plein achter het wijkcentrum. Op zomeravonden wordt duidelijk dat deze rust alleen ontstaat bij inzet van de Lichtblauwe Brigade (LBB).

Sinds het najaar van 2016 zijn omwonenden en gebruikers van het Van ’t Hoffplein en de gemeente al in gesprek om samen te zorgen voor een gezellig, veilig en schoon plein waar iedereen zich welkom voelt. Het samenscholingsverbod staat niet op zichzelf, maar is de afronding van dit proces. Politie en de LBB surveilleren extra. Sindsdien is ook het cameratoezicht op het plein ingevoerd.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *