Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDERENPARTIJ SCHIEDAM TWIJFELT AAN ZORGVULDIG PROCES

SCHIEDAM- De OuderenPartij Schiedam (OPS) plaatst vraagtekens bij de manier waarop wordt omgegaan met het korten op subsidies. Bij de OPS is een mail beland waarin een verlaging van de subsidie wordt aangekondigd van een organisatie in Schiedam. Over de korting op de subsidie kan door de organisatie nog wel worden gesproken met de gemeente, maar aan het besluit zelf valt niets meer te wijzigen. In de mail wordt nog wel gesproken van een zorgvuldig proces.

De OPS komt met schriftelijke vragen aan het stadsbestuur. De fractie van de OPS: ‘Nou staat de Gemeente Schiedam natuurlijk wijd en zijd bekend om zijn zorgvuldige processen, maar de betrokken vakafdeling geeft hier alvast bij  voorbaat aan dat nadere toelichting en / of onderbouwing geen invloed heeft op de besluitvorming. Kan het college toelichten hoe zich deze opstelling verhoudt tot het altijd door dit college met de mond beleden voorspraak, en inspraak en met het Pact met de Stad?’

Bij de OPS wil men ook weten of het stadsbestuur kan aangeven hoe een dergelijke opstelling zich verhoudt tot de waardering van de Schiedamse vrijwilligers.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “OUDERENPARTIJ SCHIEDAM TWIJFELT AAN ZORGVULDIG PROCES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *