Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDERENPARTIJ SCHIEDAM: ‘STOP MET GROENOORD VAN GAS LOS’

SCHIEDAM- Stop onmiddellijk met het project ‘Groenoord van gas los’. Een oproep daartoe komt van de OuderenPartij Schiedam (OPS). De partij heeft een motie opgesteld om het hele project af te blazen tijdens de vergadering van de gemeenteraad op 2 juli.

Haast is geboden, denkt men bij de OPS: ‘Verder uitstel van het nemen van een beslissing leidt ertoe dat de kosten oplopen en het risico wordt vergroot op forse kostenposten als de gemeenteraad in een laat stadium alsnog het hele project afblaast’

OPS constateert dat de definitieve beslissing over het doorgaan van het project voortdurend wordt uitgesteld en de kosten van het project nu al enorm zijn . Daarnaast stelt de partij vast dat bewoners van Groenoord het project nu al zo zat zijn, dat er spontaan bewonersinitiatieven ontstaan om weerstand te bieden tegen de plannen.

Ook ziet de OPS dat in de Zomernota door het college voor de komende jaren flinke tekorten worden voorspeld en er daarom een forse greep in de algemene reserve wordt gedaan. Bovendien heeft verhuurder WoonPlus al een behoorlijke schuldenlast waardoor OPS vreest dat de rekening bij de bewoners terecht zal komen.

OPS gaat de komende dagen op zoek naar steun van andere partijen in de gemeenteraad om het aardgasverbod definitief te stoppen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “OUDERENPARTIJ SCHIEDAM: ‘STOP MET GROENOORD VAN GAS LOS’

  1. Heel Groenoord lid van de ouderenpartij.

    Want hoe komt zo’n college erbij dat kosten van ‘van het gas af’ nog geen 20k Euro’s per huishouden zijn.
    Voor de huurders valt het nog mee met een paar tientjes per maand, en Woonplus ziet er wel wat in om appartementseigenaren met zekere dwang (door gemeente) mee te sleuren in deze waanzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *