Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDERENPARTIJ SCHIEDAM OVERWEEGT NIEUW WOB-VERZOEK

SCHIEDAM- De OuderenPartij Schiedam (OPS) overweegt opnieuw een beroep te doen op de Wet openbaarheid van bestuur (WOB). Naar eigen zeggen probeert de partij al enige weken een lijstje te krijgen met daarop de projectontwikkelaars, die zijn aangezocht om een plan te maken voor de voormalige Martinusschool in Tuindorp, de voormalige winkel van Coster op de Hoogstraat en het voormalige schoolgebouw in de Zalmstraat.

OPS-fractievoorzitter Maarten Reuderink: ‘Tot nu toe is dat met en zonder hulp van de Griffie niet gelukt. U kunt zich vast voorstellen dat dit ons verbaast. Vooral omdat het wederom laat zien dat het door dit college voorgestane ‘bel even met een ambtenaar’ ook nu weer niet werkt.’

De OPS heeft begin januari ook een wob-verzoek neergelegd omtrent de bouw van woningen voor senioren met een migratieachtergrond.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “OUDERENPARTIJ SCHIEDAM OVERWEEGT NIEUW WOB-VERZOEK

  1. De enige die aan deze schijnbaar heimelijk vorm van corruptie (ook wel collusie, zie https://www.youtube.com/watch?v=JEeGfUA4MvQ) waarbij bevrinde projectontwikkelaars wordt toegestaan de huizenprijzen op te drijven tot op schandalige hoogten, was wethouders Jan Schaefer die stelde ‘In gelul kun je niet wonen’, en een redelijke prijs voor de te bouwen huizen zou bedingen waarvoor het dus ook kon. Projectontwikkelaars die vasthielden aan de exorbitante winsten van weleer en niet zelden vooraf/achteraf gefeteerde ambtenaren en bestuurderen konden het verder toen wel vergeten in Amsterdam.

    Toen…

    Sinds de wettelijke dwangsommen op het ambtelijk traineren van WOB-verzoeken is opgeheven is die WOB en daarmee elke openbaarheid van bestuur een gotspe, om maar eens een toepasselijk jidish woord te gebruiken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *