Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDERENPARTIJ KLAAGT OVER AMBTENAREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Ouderenpartij Schiedam (OPS) is niet te spreken over de communicatie bij de gemeente Schiedam. Fractievoorzitter Maarten Reuderink (OPS) beklaagt zich over het onbeantwoord laten door ambtenaren van zijn vragen. Hij verzoekt het stadsbestuur op opheldering.

Volgens Reuderink is het goede nieuws dat ambtenaren daarin niet discrimineren tussen burgers en raadsleden. Berichten of contactverzoeken van beide groepen worden volkomen genegeerd, of dermate onzorgvuldig behandeld, dat negeren misschien nog de meest beleefde wijze van ‘afhandeling’ zou kunnen worden genoemd’, aldus de voorman van OPS.

OPS stelt dat alle fraaie voornemens voor ‘Een Pact met de Stad (voor de ideale communicatie tussen bestuur en burgers),’ volkomen zinloos zijn als het ambtelijk apparaat niet eens in staat is, om op een fatsoenlijke manier te reageren op een mailtje.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *