Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUDE VROUW SCHIEDAM SLACHTOFFER BABBELTRUC

Nog steeds worden mensen slachtoffer van een babbeltruc. De ene keer is het een vrouw met een hondje met een mooi verhaal, de andere keer een monteur of een collectant. Pin u niet vast op één verhaal, maar blijf altijd scherp. Verwacht u niemand? Doe dan niet open. Mensen hebben daar begrip voor.

SCHIEDAM- De politie in Schiedam is op zoek naar een verdachte met een klein hondje die door middel van een babbeltruc binnendrong in de woning bij een bejaarde vrouw op de Ostadelaan in Schiedam en haar portemonnee pikt.

Dinsdag 13 maart rond 17.30 uur klopte de verdachte op het raam bij de vrouw aan de Ostadelaan te Schiedam. Ze herinnerde de vrouw aan een zogenaamde therapiesessie waar ze elkaar van zouden kennen en via dit amicale verhaal lukte het de verdachte om binnen te komen. Na veel gepraat en een kop koffie vertrok de jonge vrouw heel abrupt weer met haar hondje. Ondertussen had ze wel de portemonnee van het slachtoffer weten te bemachtigen uit een lade. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De jonge vrouw had donker kort haar, was klein van postuur en droeg een donker kort jack met hoge zwarte laarzen. Ze is tussen de 25 en 30 jaar oud. Ze is ongeveer een half uur binnen geweest bij het slachtoffer. Heeft u informatie, bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, met 0800-7000.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *