Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OUD-WETHOUDER VLAARDINGEN WIL 1.000 EURO MINDER WACHTGELD

VLAARDINGEN- De Vlaardingse oud-wethouder Arnout Hoeksta (SP) kondigt aan slechts beperkt gebruik te maken van de wachtgeldregeling. De Marxist noemt de wachtgeldregeling voor wethouders ‘veel te riante’. Hoeksta: ‘Komt niet eens in de buurt van de WW voor normale werknemers. Heb de gemeente laten weten per maand 1.000 euro netto terug te storten. Ik hoop sowieso niet lang van de regeling gebruik te moeten maken.’

Hoekstra stapte eerder deze maand uit eigen beweging op als wethouder na een verschil van mening van zijn partij met de gemeenteraad over de nieuwe werkwijze van college en raad. Door het aftreden van Hoekstra ging de oorspronkelijke vergadering van de Vlaardingse volksvertegenwoordiging niet door. Op de agenda stond de huisvesting van arbeidsmigranten in Vlaardingen. Door het door de SP aangevraagd spoeddebat werd de agenda doorgeschoven naar een andere datum.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *