WATERWEG ACTUEEL

OUD-WETHOUDER COR BOLMERS (PVDA) OVERLEDEN

OUD-WETHOUDER COR BOLMERS (PVDA) OVERLEDEN

SCHIEDAM- De PvdA Schiedam meldt het overlijden van hun oud-wethouder Cor Bolmers op 9 april jongstleden. Bolmers is 85 jaar geworden. Hij was wethouder van 1970 tot 1975. De partij schrijft op de eigen website: ‘In de eerste vier jaar van zijn wethouderschap boekte hij een aantal concrete resultaten, zoals de realisatie van de plannen “Over de Vesten” en “Het Nieuwe Werk” en de bouw van de Sporthal Margriet die er vooral kwam dankzij Bolmers’ vasthoudendheid.’

Bolmers werd in Schiedam vooral bekend van ‘Het Gat van Bolmers’: het braakliggend terrein, tussen het Broersveld en het Broersvest, dat in 1972 ontstond voor de bouw van een metrostation, dat er nooit kwam. Het gat is inmiddels omgedoopt tot Kloosterplaats. Voor de Comeniusgymzaal (een gemeentelijk monument) wordt nog altijd een horecafunctie gezocht.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

april 15th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *