Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ORGANISATIE EVENEMENT KRABBEPLAS VLAARDINGEN OP HET MATJE

VLAARDINGEN- Er komt een gesprek tussen de gemeente Vlaardingen en de organisatoren van het evenement ‘Let’s GO Open Air’ dat zondag plaatsvond aan de Krabbeplas. Aanleiding zijn de klachten over geluidsoverlast. De DCMR ontving tweeëntwintig meldingen uit Maassluis, Maasdijk en Vlaardingen. Door de DCMR zijn geen overschrijding gemeten van de normen.

Een van de melders afgelopen zondagavond: ‘Kan me ook haast niet voorstellen dat er geen geluidsnormen worden overschreden. Woon ongeveer 500 meter hemelsbreed van de Krabbeplas en dreun haast me nest uit. Waarom moet die herrie zo hard? Zachter kan volgens mij best wel zonder dat het op het festival niet meer hoorbaar is.’

De gemeente vindt vooral dat de organisatoren de omwonenden goed moeten informeren. ‘Het is vervelend dat dit voor dit evenement niet goed gebeurd is’, laat de gemeente weten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

12 reacties op “ORGANISATIE EVENEMENT KRABBEPLAS VLAARDINGEN OP HET MATJE

 1. Het is voor de muzikanten en festivalgangers beter als er onversterkt wordt gespeeld. Gehoorbeschadigingen zijn zo ontwikkeld Het is een agressieve manier van muziek maken. Het hoort zeker niet op een open terrein in een natuurgebied.
  Stop met versterkte muziek in de openbare ruimte.

 2. Uit ervaringen opgedaan in de Kuip bij concerten weet ik dat geluid zich vreemd kan gedragen, o.a. afhankelijk van de windrichting waardoor het op de geluidslocatie niet storend, en binnen de normen blijft, terwijl (in geval van de Kuip) er op zuid geen klChten komen maar in Kralingen en Berkel er geluidsoverlast wordt ervaren. En daarbij is het natuurlijk zo dat wij Hollanders echte azijn zeikende klagers zijn.

 3. Laten we elkaar eens wat gunnen in plaats van alleen maar klagen. Waar praat je over het gaat tenslotte maar om een paar dagen.

 4. Gewoon evenementen oordoppen op zak.
  De hoge tonen verzieken je gehoor en helaas, meestal schort het aan te veel hoge tonen, waardoor de kwaliteit vaak tegenvalt (schel). De bass blijft op een schappelijke manier gewoon hoorbaar.

  Heb het festival nog nooit aangehoord, ik zorg dat ik gewoon niet thuis ben. Niet mijn muziek smaak.

 5. Mensen zeiken tegenwoordig overal om, oud en nieuw naar de klote een hele traditie weg, kerstbomenbrand weg en nu gezeik om een beetje herrie van muziek wat 1x per jaar is gerrare here man verhuis lekker

 6. Wat een zeldzame azijn zeikers mogen mensen geen plezier meer maken? Doe lekker oordoppen in of verhuis naar een hutje op de hei. Zulke mensen zijn hun eigen tijd vergeten 😡😡

 7. de krabbeplas of surfplas is nagenoeg in onze achtertuin en ja je hoort muziek en ja als je de muzieksoort niet leuk vind vind je het zeer waarschijnlijk ook echt herrie maar kom het was 3 dagen en tot 23.00 of 00.00 uur gun elkaar eens wat #doeislief# ik heb overlast van alle schijtende honden… maar ik vind honden leuk… snappie

 8. Als je klaagt ben je blijkbaar een zeikerd tegenwoordig. Alles moet kunnen vindt men. Klagers worden niet getolereerd. WIJ hebben een festival /feestje en dat hebben we in uw achtertuin. U moet niet zo zeuren want WIJ willen gewoon ons ding doen.

  Zelfde houding en gedrag als grof vuil bij de containers pleuren en je hond overal laten schijten. #doeeenslief??? Ja, als het je uitkomt zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *