Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPROEP ARTSEN: ‘MAASSLUIS KOM IN VERZET TEGEN PRIK KINDEREN!’

MAASSLUIS- Er wordt een dringend beroep gedaan op raadsleden in Maassluis om in verzet te komen tegen het toepassen van de experimentele gentherapie bij gezonde kinderen. In een schrijven van het Regenboogteam (een groep wetenschappers, hoogleraren, artsen, ondernemers en docenten) wordt benadrukt dat het ongewenst is dat mensen met een sterk immuunsysteem gezondheidsschade zullen ondervinden van de snel ontwikkelde mRNA prik.

Tot op de dag van vandaag is het sars-cov-2 virus nog nooit in een laboratorium onder een microscoop geïsoleerd (vastgesteld). Bij de PCR-tests wordt daarom gebruik gemaakt van een benadering van Sars-cov-2 die een computer heeft berekend.
In navolging daarvan, kan er ook geen veilig en werkzaam vaccin worden ontwikkeld.
Ook wil het team voorkomen dat lokale – en regionale zorg met de ongewenste situatie wordt geconfronteerd van ernstige gezondheidsklachten en ziekenhuisopnames bij kinderen en volwassenen door toedoen van de eerste type mRNA prik.

Het regenboogteam stelt: ‘Nationaal en internationaal neemt de kennis toe over de neveneffecten van de huidige type mRNA vaccins en daarmee ook de zorg voor gezonde mensen die niet veel te vrezen hebben van Sars-Cov-2 (dat is genoegzaam bekend) en een onnodig risico lopen door het laten zetten van deze vaccins.’

Gewezen wordt op de waarschuwende woorden van Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, hij vreest een hoge sterfte onder de gevaccineerden komend griepseizoen. Het regenboogteam: ‘Door censuur kunnen belangrijke signalen niet tijdig worden doorgegeven. Een ongewenste ontwikkeling binnen een democratische rechtsstaat.‘

Inhoudelijke details over de vaccindeals zijn door het kabinet in juni tot staatsgeheim verklaard, met als reden dat er informatie in staat die ‘ernstige schade kan toebrengen aan het belang van Nederland of zijn bondgenoten’.

54 reacties op “OPROEP ARTSEN: ‘MAASSLUIS KOM IN VERZET TEGEN PRIK KINDEREN!’

 1. Regenboogteam……. Wél jongetjes en meisjes op zeer jonge leeftijd wijsmaken dat ze in het verkeerde lichaam zijn geboren met alle gevolgen van dien en nou zeikzeugen over een prikkie? Moeten die kinderen dan de besmettingshaard blijven?

    1. Ik ben niet boos op gevaccineerden. Ik heb met ze te doen omdat ze zich in de luren hebben laten leggen door staatspropaganda en de prikpooier.

  1. Het is nog nooit aangetoond dat kinderen een besmettingsbron zijn. Het is wel een feit dat het “vaccine” meer bevat dan de ziek makende spike proteïnen. Veel mensen zijn er van overtuigt er momenteel een massa moord plaats vindt. De dodelijkheid van het vaccine 100% is. En extern aangestuurd wordt. Magnetisch worden, fluoriderende aderen, hart spier ontstekingen. Trombose, Parkinson, zolang het niets met het vaccine te maken heeft, is het verzekert.

   Ik ben er stellig van overtuigt dat genetisch muteren betekend, mens af. En je proefkonijn blijft tot de dood intreedt, Aan jouw hier aan mee te werken, of op God te vertrouwen is JOUW keus,

 2. De psychologische oorlogsvoering draait op volle toeren. Het gaat wel heel snel bergafwaarts nu.

  Voor 2020 waren gezonde mensen niet ziek/besmettelijk. Nu zijn gezonde mensen ziek én besmettelijk obv een test die zó ondeugdelijk is, dat in 2014 al bekend was dat a-symptomatische mensen er beter niet mee getest kunnen worden.

  Als corona echt een A-status virus was zoals Ebola, dan zou die vaccinatie-propoganda geen overuren hoeven draaien. Dan stond iedereen te smeken om een prikkie, Hans! En mocht niemand het land verlaten voor vakantie.

  1. Linke Bep, 90% van de mensen die nu met covid verschijnselen in het ziekenhuis ligt is níet ingeënt. Als je het willens en wetens zonder vaccin denkt te kunnen stellen, maak dan ook geen aanspraak op onze gezondheidszorg maar ga rustig thuis liggen doodgaan. Nu nemen ze met hun eigenwijze wappiegedrag de plaats in van patiënten met ernstige aandoeningen.

   1. Heb je nou eindelijk al een link naar het wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van het ‘killervirus’? Want al bijna 2 jaar ontbreekt elk bewijs dat het virus überhaupt bestaat. Het is nog nooit onder een microscoop zichtbaar gemaakt.

    Maar nu moet ik wel meegaan in het zoveelste stukje NWO propaganda? Dat je d’r toch telkens in blijft trappen.

    Kleine spooler tip: het zou gaan om 74% niet of niet volledige geprikten, ofterwijl 1 zonder prik en de rest halverwege de genocide. En met welke echte klachten komt men op de ic? Bijwerkingen deugprik? Vragen, vragen, vragen…

    Ach ja, coronagelovingen, he…te stom om zelf te denken!

     1. Kom nou toch eens met het bewijs dat het gevreesde killervirus echt bestaat! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Doe eens navraag bij het RIVM of het ministerie van VWS. Waar is dat virus ooit geïsoleerd? Als het dus echt bestaat…

   2. Ga eens goed kijken naar de cijfers..
    Vooral in Israël enz waar veel meer mensen geïnjecteerd zijn..
    80% is gevaccineerd van wat in het ZH ligt..
    We zullen het in september en oktober wel zien…
    De “wappie” voorspellingen voor gevaccineerden zien er niet zo best uit en er is al veel uitgekomen van “wappie” voorspellingen…
    Er zijn al zoveel proefpersonen gegaan afgelopen tijd en al die voorheen gezonde mensen nu met allerlei neurologische of cardiologische bijwerkingen…
    En dan willen ze het verplicht maken terwijl het in testfase is?!?!

   3. En jij rookt niet, drinkt niet, hebt geen overgewicht, eet alleen gezonde dingen, sport niet, rijd geen auto, fietst niet wandelt niet loopt geen trappen enz.
    Want dat doe je willens en wetens en dat zou zomaar kunnen betekenen dat je in een ziekenhuis terecht komt en dan vind ik dat je ook geen recht hebt op gezondheidszorg.

 3. Rechtse Bep, waarom moet je zo beledigend doen. Kijk eerst zelf eens in de spiegel.
  Dus heel de wereld al over de wereld hebben volgens jou een griepje?

   1. En de Coronacijfers van Urk voor vandaag…….nog steeds alles op nul. Niet vaccineren en gewoon doorleven, daarmee bereik je groepsimmuniteit. Hugo de Jonge hoe verklaar je dit?

     1. De NOS vandaag: zeer lage vaccinatiegraad in Urk. En de GGD: “We tasten in het duister over waarom het aantal besmettingen in plaatsen als Urk en Staphorst op dit moment lager is dan in omliggende gemeenten.”. Ik trek geen conclusies, ik herhaal alleen recente nieuwsberichten.

    1. Wie beweert moet bewijzen. Dus waar blijft je bewijs? Laat mij niet langer in spanning. En tot die tijd staat keihard vast dat er geen covid-sars 2 virus bestaat. FEIT!

     1. Wel of geen griepvirus wat covid genoemd wordt.
      Het Rook virus maakt jaarlijks meer slachtoffers. En het vaccineren tegen corona is een verdien model.
      Nu wil de fabrikant dat je 3 injecties gaat krijgen. En het sterfte cijfer is hoog door zwakkeren en ouderen, uitzondering daargelaten.
      De meeste van deze mensen zouden ook aan een andere griep overlijden.
      De natuur doet gewoon zijn werk.
      Uiteraard is het heel triest voor de nabestaanden. Maar mensen worden over het algemeen hoogstens 80, maar mogen niet doodgaan. Daarom worden alle zwakkeren en hoog bejaarden in leven gehouden met dure medicijnen en behandelingen.

     2. Beste Bep, Hans moet bewijzen, maar waar blijft uw Bewijs dat het daadwerkelijk niet bestaat, u beweert zelf dat er niets is, dus ook van u graag bewijzen.

 4. Weet je wat ik nou het ironische van het verhaal vindt , is dat juist de mensen die zich bang hebben laten maken en zich hebben laten vaccineren met een stof waarvan ze geeneens de uitwerking op langere termijn weten , over een paar jaar bij bosjes zullen overlijden ivm uitdunning van de wereldpopulatie ………………

  1. Inderdaad. Jij snapt het. Hoewel ik ‘over een paar jaar’ wel wat ruim vind. Zelf denk ik meer aan komend griepzeizoen.

   En wat denk je, die oprichter van de wensambulance, die had ook de deugprik d’r al in. Net als Sandra Timmerman. En die Deense voetballer. Maar we mogen het niet hardop zeggen. Vaccinatiedoden, het nieuwe taboe.

   1. Het schijnt magnetisch spul te zijn , wat op zich wel makkelijk is als je je sleutels kwijt bent, maar op langere termijn wel je afweersysteem aantast. Allemaal met dank aan de USA en de China boys.

   2. Duizenden mensen hebben prikspijt. Dat is niet zo gek want het Lareb heeft al meer dan 100.000 meldingen binnen. Dat Agnes Kant deze meldingen wegwuift met een ‘het heeft niks met de vaccinatie’ te maken vind ik net ff te makkelijk en een belediging naar de mensen met klachten.

  2. Dat is nou eens goed voor het milieu! Een dunnere wereldbevolking. Dus als je links of groen links stemt, haal die prik.

    1. Pfffffffff een normale discussie zit er met jou niet in. Misschien heeft Thierry nog een plekje vrij voor je in zijn kasteel, kom je goed toch je recht.

 5. Rechtse Bep waar zijn jouw bewijzen dan? Kom dan eens met links waar we kunnen zoeken.
  Je loopt maar iedereen te beledigen en als je zo stellig ben kom jij dan met bewijzen.
  Wordt een beetje moe van de aanvallen van jou…..
  En inderdaad mensen zoals Urk blijven in hun eigen bubbel dus daar zal je minder of niet voorkomen.
  Een groep is ook niet tegelijkertijd over heel de wereld, deze virus raakt alles en iedereen die er vatbaar voor zijn. Tegelijkertijd…..

  1. Sorry, maar dan moet je jezelf toch iets beter informeren over jaarlijks terugkerende influenza doden, want je opmerking komt niet overeen met de cijfers.

 6. Als volwassenen al zoveel bijwerkingen en overlijdens hebben door die vaccinaties hoe moeten de kinderen er dan op reageren? En kijk nou eens naar de (verdwenen) griep en corona: zelfde symtonen, zelfde aantal zieken, zelfde aantal doden, minder zelfs nu met corona, heeft de griep misschien een andere naam gekregen? Ga nou eens voor een natuurlijk verloop, immuniteit opbouwen, een afweersysteem opbouwen dat we alleen maar afbraken door elkaar te mijden en binnen te gaan zitten, de overheid werkt de ziektes juist in de hand! Waarom? De Nieuwe Wereld Orde, de Great Reset, We Build Back Better, maar dan moet eerst de Oude Wereld afgebroken worden en dat lukt ze aardig!

 7. Voor zowel de voorstanders als de tegenstanders van het C* vaccin; jullie hebben beide gelijk.

  Op korte termijn zullen een hoop gevaccineerden sterven aan de gevolgen van het vaccin. Danwel als bijwerking, danwel omdat je immuunsysteem zodanig wordt verzwakt dat deze geen andere indringers aan kan vallen, tenzij je een nieuw vaccin hebt gehad. Als je eenmaal begint met prikken kan je niet meer stoppen.

  Als gevolg van het vaccineren van zulke grote bevolkingsgroepen zullen ook wij, niet gevaccineerden, met de gevolgen te maken krijgen. Het makkelijkst is een echt voorbeeld te gebruiken van wat er fout kan gaan bij vaccineren. Er zijn meerdere biologen medische specialisten die waarschuwen voor juist dit fenomeen! Lees dit artikel;

  https://www.pbs.org/newshour/science/tthis-chicken-vaccine-makes-virus-dangerous

  1. Idd , Angst laten heersen , dat maakt van mensen makke schapen , waar oa. het geloof al eeuwen gebruik van maakt . Ik denk maar zo , als het je tijd niet is dan ga je niet en als het je tijd is , dan ga je , simpel .

 8. Als je een artikel plaatst, check dan eerst de feiten. Malone is niet de ontdekker van de Mrna technologie. Dit is al veel eerder ontkracht. Fakenieuws.

 9. Degenen die zich hebben laten prikken, konden voor de prik al niet meer zelfstandig denken.
  De MSM in naam van Rutte doet de rest…..

 10. Hermann Göring tijdens het proces in Nürnberg: “Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is angst. Als je iets kunt vinden om hen bang te maken, kun je hen alles laten doen wat je wilt”

  1. We zijn niet afhankelijk van de 3000 rijksten der aarde, zij zijn afhankelijk van ons. Ze kunnen nog geen huis bouwen zonder ons en met al hun gedrukte nepgeld kunnen ze hoogstens de kachel aanmaken. Wij zijn de overige 7 miljard, die kou zullen overleven, zij zijn afhankelijk maar denken ons met een door hen geschapen paralelle wereld te kunnen behandelen als schapen. Helaas zullen er altijd bange schapen zijn, maar het dappere deel zal ons redden en mogelijk definitief verlossen van dit rappalje.

 11. Oo ooh wordt toch echt tijd dat je je meer verdiept in dit alles.
  Want waarom staan er zoveel wetenschappers, doktoren en advocaten op?
  Waarom moet je na je derde prik straks elke dag 2 pillen gaan slikken?
  Waarom kan je als gevaccineerde nog steeds ziek worden?
  Waarom liggen ziekenhuizen vol met patiënten die volledig zijn gevaccineerd?
  Waarom wordt iemand die 1 prik heeft gehad als niet gevaccineerd bestempeld?
  Waarom zijn mensen met onderliggend lijden ingespoten met het coronavaccin ingespoten op de ic?
  Waarom liepen bij deze mensen de longen vol met vocht?
  Waarom denk je dat artsen die dit wisten hun mond houden?
  Weet je hoeveel er verdiend wordt aan een ic bed als hij zogenaamd vol ligt?
  Waarom heb je geen keus meer om zelf te kiezen?
  Waarom worden mensen gevaccineerden en ongevaccineerden tegen elkaar opgezet?
  Waarom verspreiden gevaccineerden het virus?
  Waarom zijn sommige met een placibo ingespoten?
  Waarom moeten gevaccineerden die straks hun derde prik of pilletjes niet innemen bij ongevaccineerden ondergebracht worden?
  Waarom zegt een gevaccineerde dat hij het voor de medemens doet? ALS HIJ ALLEEN MAAR OP VAKANTIE WIL
  Waarom moeten kinderen gevaccineerd worden van 12jaar?
  Waarom denk je dat een w.a.p.p.i.e. andere waarschuwt?
  Waarom worden wetten er doorheen gedrukt?
  Waarom steeds verlengingen van opgelegde maatregelen?
  Waarom zijn er zoveel mensen met vreselijke bijwerkingen of overlijdens?
  Waarom zie je niks op de gewone media?
  Waarom kunnen ze niet aantonen of het echt bestaat?
  Waarom zijn er filmpjes van Van Ranst op youtube, hoe veroorzaak je een pandemie?
  En is dat filmpje gemaakt in 2019?
  Waarom krijg je vergoeding bij je zorgverzekering als het misgaat bij je prikkie?
  Is het egoïsme of naastenliefde?
  We leven in een IK samenleving.
  Heel veel liefde namens mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *