WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPNIEUW OPEN DAG KLUSHUIZEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Nog lang niet alle klushuizen in Schiedam-West zijn verkocht. Daarom is het op zaterdag 20 september van 15.00 tot 16.30 uur opnieuw open huis voor de laatste klushuizen. Het gaat om zeskamerwoningen mét tuin in de Kortlandstraat en Gordonstraat. De huizen zijn interessant voor woningzoekers die op zoek zijn naar een betaalbare woning die zij kunnen inrichten zoals zij zelf willen. De klushuizen bieden een unieke kans een woning te creëren afgestemd op eigen behoeften, smaak en budget.

klushuis 2

De klushuizen liggen op loopafstand van het historische stadscentrum, dichtbij het metrostation en andere voorzieningen. De verkoopprijs van een opgeknapt casco start vanaf 84.000 euro. Het zware constructiewerk is dan al gedaan; de prijs is inclusief een nieuwe betonnen funderingsvloer, een gerenoveerd en geïsoleerd dak, een opgeknapte voorgevel die is voorzien van nieuwe houten raamkozijnen met dubbel glas (HR++).

De kopers moeten de binnenkant en de achterzijde van de woning opknappen. Dat kunnen zij helemaal zelf doen of met hulp van een aannemer. De renovatiekosten voor het afbouwen van een klushuis met een niet-luxe verbouwing worden geschat op 50.000 euro. Hierbij is uitgegaan van een koper die alles zelf doet en scherp zijn materialen inkoopt. De financieringseis voor een compleet verbouwde kluswoning is vanaf 135.000 euro.

Voor meer informatie over dit project klik HIER.

KIJK NU NAAR HET VIDEOVERSLAG