Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPNIEUW AANWIJZING SCHIEDAMSE VEILIGHEIDSRISICOGEBIEDEN

SCHIEDAM- Opnieuw zijn vijf Schiedamse wijken en twee bedrijventerreinen aangewezen als veiligheidsrisicogebieden door burgemeester Cor Lamers (CDA). Het gaat om dezelfde delen van Schiedam die ook in oktober zijn aangewezen. De aanwijzing geldt voor een periode van zes maanden en kan daarna weer worden verlengd.

In alle veiligheidsrisicogebieden mag de politie preventief fouilleren op last van de Officier van Justitie. Het aantal wapens dat de politie aantreft is nog steeds te hoog, ondanks de intensivering van het toezicht en de eerdere aanwijzing als veiligheidsrisicogebied.

De volgende gebieden zijn aangewezen:
 
De wijken Centrum, Nieuwland en Oost. Dit gebied wordt begrensd door de volgende straten: Nieuwe Haven, Nieuwe Damlaan, Johan de Wittsingel, Louis Raemaekersstraat, ’s Gravelandseweg, Noorderweg, Parallelweg, Schieveste, Hogebanweg, Rotterdamsedijk, Nieuwe Haven. De genoemde wegen daaronder begrepen, voor zover ze deel uitmaken van de gebiedsbegrenzing.

Nieuwland-West. Dit gebied wordt begrensd door de volgende straten: Nieuwe Damlaan, Vlaardingerdijk, Bm van Haarenlaan, Poldervaartpad, Laan van Spieringshoek, Bm van Haarenlaan, Van der Brugghenlaan, Kappeyne van de Coppellolaan, Van der Leeuwlaan, Van Hogendorpstraat, Van der Duyn van Maasdamstraat, Nieuwe Damlaan. De genoemde wegen daaronder begrepen, voor zover ze deel uitmaken van de gebiedsbegrenzing.

Een deel van de wijk Groenoord. Dit gebied wordt begrensd door de volgende straten: Laan van Bol’es, Willem Pijperstraat, Sweelincksingel, Valeriusstraat, Laan van Bol’es, Churchillweg, Mozartlaan, Vivaldilaan, Van Beethovenlaan, Laan van Bol’es. De genoemde wegen daaronder begrepen, voor zover ze deel uitmaken van de gebiedsbegrenzing.

Een deel van de wijk West. Dit gebied wordt begrensd door de volgende straten: Vlaardingerdijk, Nieuwe Haven, Westfrankelandsestraat, Aleidastraat, Burgemeester Knappertlaan, Rubensplein, Burgemeester Knappertlaan en alle in deze begrenzing gelegen straten.

Industriegebied Spaanse Polder en ‘s Gravelandsepolder. Dit gebied wordt begrensd door de volgende straten: ’s-Gravelandseweg, Abtspolderweg, Polderweg, Van Vlissingenstraat, Algerastraat, Ringersstraat, Ringerspad, Ringersstraat, Van Heekstraat, Jan van Riebeeckweg, Nieuwpoortweg, Delflandbrug, Overschieseweg, Philippusweg, Strickledeweg, Bokelweg, Nieuwpoortweg, De Brauwweg, ’s-Gravelandseweg, Fokkerstraat, Van Doornestraat en alle in deze begrenzing gelegen straten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *