WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPGEPAKT NA BEDREIGING MET VUURWAPEN IN ROTTERDAMSE METRO

ROTTERDAM- De politie heeft een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor bedreiging met een vuurwapen in de metro. De politie kwam de man onder andere op het spoor naar aanleiding van een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. De melder had de zaak gezien in Bureau Rijnmond. De politie is nog wel op zoek naar het slachtoffer.

Het maandagavond 17 oktober rond 22.08 uur toen de man een vuurwapen trok in de metro. Het zou gebeurd zijn tussen metrostation Rijnhaven en Beurs. Getuigen zagen dat de man ruzie had met een van de medepassagiers waarop de verdachte een wapen pakte en deze tegen de man zijn hoofd hield. Als de metro bij station Beurs aankomt, stapt de verdachte uit de metro.

Meerdere mensen zijn getuigen geweest van deze bedreiging en hebben waarschijnlijk de verdachte ook goed kunnen zien. Daarom vraagt de politie een ieder zich te melden die hier getuigen van is geweest. Ook is de politie opzoek naar man die toen is bedreigd. Bent u dit slachtoffer of weet u wie het is? Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *