WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPENING IJSBAAN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Winter Village heeft het Stadserf in Schiedam-Oost de afgelopen twee dagen omgetoverd tot een winters dorp. De openlucht ijsbaan wordt vanmiddag om 12.00 uur geopend. De komende vier weken kunnen bezoekers van de ijsbaan rekenen op diverse dag- en avondactiviteiten, waaronder curling competities, kunstschaats shows, discoschaatsen, workshops, kidsentertainment en nog veel meer. De ijsbaan is dagelijks geopend tot 21.00 uur.

De baan van 520m2 is geschikt voor volleerde schaatsers, jong en oud. Naast regulier schaatsen, worden ook schaatslessen geboden aan kinderen én volwassenen. Buiten de algemene openingstijden om, krijgen scholen uit Schiedam en omstreken de mogelijkheid tot schoolschaatsen.

Winter Village beschikt over een winterse chalet vanuit waar warme dranken en diverse lekkernijen worden geserveerd. Onder de tent kunt u op het terras genieten van het uitzicht op de ijsbaan, met een warme chocomel of kopje soep in de hand.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *