Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPEN HUIS STADSKANTOOR SCHIEDAM

In de Cornelis Hagazaal op de begane grond geven medewerkers van de gemeente informatie over verschillende projecten en plannen, zoals Schiedam in Beweging, woningverbetering en funderingsherstel en ontwikkelingen in het havengebied. Ook de mobiele wijktafel is aanwezig tijdens het Open Huis.

SCHIEDAM- Op zaterdag 17 februari zet de gemeente de deuren van het Stadskantoor open voor iedereen die eens verder wil kijken dan de plaatsen die normaal open staan voor het publiek. Leden van de gemeenteraad en burgemeester en wethouders heten Schiedammers welkom en verzorgen rondleidingen door het gebouw. Er is een informatiemarkt en bezoekers kunnen genieten van het prachtige uitzicht vanaf de veertiende verdieping.

De gemeenteraad, wat dóet die nou eigenlijk? Welke projecten worden in de stad uitgevoerd en welke plannen zijn er voor de stad? Wie besluit erover en wat komt daar allemaal bij kijken? Bezoekers kunnen tijdens het Open Huis over deze en andere vragen in gesprek met het gemeentebestuur.

Het Stadserf-complex bestaat uit verschillende delen. Iedereen is wel eens in het Klant Contact Centrum geweest of in het theater. Veel mensen kennen ook de Aleidazaal waar de gemeenteraad vergadert. Op 17 februari zijn ook andere delen van het Stadskantoor open voor bezichtiging. Raadsleden en collegeleden leiden bezoekers rond op de ‘bestuursvleugel’, waar burgemeester en wethouders werken, en naar de veertiende verdieping waar je een fantastisch uitzicht hebt over Schiedam en wijde omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *