Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPEN DAG VLIETLAND ZIEKENHUIS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam houdt open dag van 10.00 tot 15.00 uur. Het ziekenhuis opent haar deuren voor alle inwoners van de regio, patiënten en (potentiële) collega’s. Bezoekers kunnen deelnemen aan interessante activiteiten, testjes doen, innovaties bekijken, deelnemen aan het zorgdebat en met rondleidingen op plekken komen waar normaal geen toegang is: van laboratorium tot operatiekamer.

Het thema van de Open Dag is Mooi Voor Elkaar, om iedereen te laten zien en ervaren wat men in het ziekenhuis doet. U kunt zich op de dag zelf inschrijven voor rondleidingen bij onder andere de Operatiekamers, Radiologie, Kraamsuites, Cardiologie en Apotheek. U kunt in de Centrale Hal langs diverse informatiemarkten en diverse gezondheidstestjes laten uitvoeren, zoals bloedsuiker prikken, longfuncties blazen en BMI meten. Daarnaast kunt u kennismaken met de innovatieve technieken in het ziekenhuis.

Interesse in werken bij Franciscus Gasthuis & Vlietland? Collega’s en recruiters vertellen u graag hoe interessant en bijzonder het is om in een ziekenhuis te werken. De Open Dag biedt behalve voor geïnteresseerden, ook voor scholieren en leerlingen een mooi aanknopingspunt voor gesprekken over werken en opleiden in de zorg. 

Vindt u het interessant om met zorgprofessionals en met voorzitter Raad van Bestuur Marjolein Tasche in gesprek te gaan over enkele zeer actuele thema’s binnen de ziekenhuiszorg? De Cliëntenraad organiseert een interessant debat over de thema’s Spoedeisende Eerste Hulp en digitale communicatie tussen patiënt en hulpverlener. Kom naar het zorgdebat om 11.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Natuurlijk is er ook voor kinderen genoeg te beleven. Zo kunnen zij een prikdiploma behalen, zich laten schminken, dansen in de silent disco en op de foto als dokter of verpleegkundige. Verder kunnen kinderen hun knuffel meenemen om een armpje of beentje te laten gipsen.

Kijk voor het volledige programma op: www.franciscus.nl/opendag.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *