WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPEN BEDRIJVENDAG SCHIEDAM EN OMGEVING

SCHIEDAM- Volgend jaar mei vindt voor de tweede keer de regionale open bedrijvendag Waterweg Werkt! plaats. Tijdens de open bedrijvendag kunnen inwoners een kijkje nemen achter de bedrijfspoorten van bedrijven in de regio Nieuwe Waterweg Noord en kennis maken met food, havens, techniek en fun. Een verrassende en interessante ervaring!

TechnetkringVorig jaar vond het publieksevenement voor de eerste keer in de drie steden tegelijk plaats. Ongeveer 2.500 bezoekers gingen toen op pad om bij bedrijven rond te kijken, sfeer en hapjes te proeven en om iets bijzonders te beleven. Ook in 2016 blijft het thema: Waterweg Werkt! Op www.waterwegwerkt.nl kunt u zich aanmelden als u ook mee wilt doen met uw bedrijf. Op deze website kunnen bezoekers ook bekijken welke bedrijven ze willen bezoeken en zo hun route uitstippelen.

Nieuw in 2016 is de stagemarkt die op donderdag 26 mei 2016 georganiseerd wordt. Onder andere door een intensieve samenwerking met scholen kunnen bedrijven zich aan studenten presenteren en op die manier jongeren enthousiasmeren voor hun vak. Op deze gezellige, interessante en leerzame markt kunnen de studenten hun licht opsteken bij verschillende bedrijven en zelfs een leuke stageplek scoren! De stagemarkt vindt plaats in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Het publieksevenement wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, de Maassluise ondernemersvereniging MOVe, IKV Ondernemend Vlaardingen, Stichting Promotie Schiedam en de TechNetKringNWN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *