Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPEN ATELIERS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Open Ateliers is de Schiedamse invulling van het Landelijke Atelierweekend. Tijdens het weekend van 25 en 26 juni stellen Schiedamse (beroeps)kunstenaars hun atelier open. Dé kans voor geïnteresseerden om kunstenaars te ontmoeten en hen aan het werk te zien. Voor Schiedamse kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan (nieuw) publiek.

Stichting KunstWerkt, Stichting DOCK en Schiedamse kunstenaars werken samen om er ook dit jaar weer een mooi evenement van te maken. Bezoekers kunnen alle informatie over deelnemende kunstenaars en de lokaties vinden op de website openateliersschiedam.nl. Dankzij de extra functionaliteit van Wijkconnect kunt u zich bij sommige kunstenaars aanmelden en is er per wijk of voor de stad een digitale kaart beschikbaar op Google maps. Zo kunt u een eigen kunstroute uitstippelen langs de verschillende ateliers. Stap onderweg ook gerust binnen bij een van de Schiedamse galeries.

Neem een kijkje in de keuken van de vele kunstenaars die Schiedam rijk is en ontdek een verscheidenheid aan kunstuitingen. Iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van de ateliers, waar kunstenaars hun creaties maken. Deelnemers zijn verspreid over heel Schiedam: zo is er het pand aan de Zalmstraat waarin verschillende ateliers zijn gehuisvest in Schiedam Zuid en het pand aan de Westvest 38, waar een aantal kunstenaars zijn gevestigd. Maak er een gezellige dag van, op de fiets of te voet en laat u verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *