WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OPEN ATELIER ROUTE KUNSTFOTOGRAAF MISCHA KOORNEEF

DE LIER- De Open AteLIER Route in De Lier is een twee jaarlijks terugkerend kunst- en cultuurevenement. Maassluise kunstfotograaf Mischa Koorneef doet er dit jaar aan mee.

Als kunstfotograaf is Mischa een echte autodidact. Zijn inspiratie haalt hij uit de mens, de natuur, de wetenschap en de kunst. Nadat hij verschillende kunstuitingen had onderzocht is hij tegenwoordig vooral, internationaal, bekend om zijn artistiek naakt en portretten. Bij zijn portretten draait het vaak om de emotie, maar ook om beauty omdat hij veel Missen fotografeert.

Een bijzonder recent project is Verhalende Gezichten van Maassluis, dat hij samen met schrijver Jan Buijsse heeft uitgevoerd. Rauwe, artistieke foto’s van Maassluizers gecombineerd met interessante verhalen over Maassluis, resulterend in een expositie en een fraai boek.

Een bijzondere kunstvorm beoefent hij in zijn Liquid Art-serie, fotokunst met vloeistoffen. Verder werkt hij veel in opdracht, bijvoorbeeld met reclamefotografie.

In het weekend van 27 en 28 augustus is hij, van 11.00 tot 17.00 uur, te vinden op de Timmerwerf, Hoofdstraat 63. Hier exposeert hij een selectie van zijn werk.

Op de website https://www.openatelierroute.nl/ kunt u alle informatie en het laatste nieuws vinden over de deelnemende exposanten en locaties.

Foto: Mischa Koorneef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *