WATERWEG ACTUEEL

OOK WIJKSPORT KINDEREN VLAARDINGEN CENTRUM

OOK WIJKSPORT KINDEREN VLAARDINGEN CENTRUM

VLAARDINGEN- In de gymzaal bij de Thorbeckestraat 1D in Vlaardingen zijn zojuist alle handtekeningen gezet onder het convenant om wijksport Vlaardingen centrum mogelijk te maken. Sinds vanmiddag werken zeven basisscholen en vijf Vlaardingse sportclubs samen om meer Vlaardingse kinderen aan het sporten te krijgen én te houden in het Centrum.

De diverse verenigingen en de gemeente vinden het belangrijk dat kinderen kunnen ervaren hoe leuk sporten bij een vereniging is. De Wijksport maakt het mogelijk om in je eigen wijk een sport te beoefenen onder leiding van een echte trainer. De trainingen zijn altijd na schooltijd in één van de gymzalen in de buurt van de school.

Het uitproberen van sporten kan het hele jaar door. Als uw zoon/ dochter na drie proeflessen enthousiast is, kan hij/ zij lid worden van de sportvereniging. U gaat dan betalen voor het lidmaatschap, of er wordt een vergoeding gevraagd via het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Voor 5 euro kunnen kinderen drie proeflessen volgen bij één van de verenigingen. Deze kosten moeten bij de eerste training worden voldaan. Na de proeflessen schrijft het kind zich in bij de vereniging. De kosten per training zijn afhankelijk van de betreffende sport.

Foto’s: Arne van der Zande

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

mei 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *