WATERWEG ACTUEEL

OOK DINOSAURIËRS IN NIEUWE PASSAGE SCHIEDAM

OOK DINOSAURIËRS IN NIEUWE PASSAGE SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een aantal dinosauriërs staan de komende weken niet opgesteld in het Beatrixpark, maar in winkelcentrum De Nieuwe Passage in de binnenstad van Schiedam. De relatief kleine dino’s horen bij de tentoonstelling Jurassic Kingdom die in juli is te bezoeken in het Beatrixpark. De dieren in het winkelcentrum maken grommende geluiden en bewegen hun koppen en starten nmet als de grote soortgenoten in het park.

Wie meer wil zien kan tegen betaling een uitgestippelde route afleggen van zo’n 60 minuten door het Beatrixpark. U krijgt dan allerlei info over het leven van de dino’s. Dit leerzame deel van de tentoonstelling is geschreven door Dean Lomax, paleontoloog en erkend wetenschapper aan de Universiteit van Manchester. Lomax’ programma voor Jurassic Kingdom is wetenschappelijk onderbouwd, up-to-date en geeft de echte fans veel achtergrondinfo.

Met meer dan dertig bewegende, levensgrote dino’s, inclusief zwaaiende staarten en brullende geluiden, belooft Jurassic Kingdom ‘een spectaculair dagje uit voor het hele gezin tijdens de schoolvakantie.’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *