Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘OOK ANGST BIJ MENSEN STROOMOPWAARTS IN SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Verhalen over misstanden bij Stroomopwaarts hebben ook de OuderenPartij Schiedam (OPS) bereikt. Naar aanleiding van een bericht over de censuur voor de bestuurder van de Vlaardingse poepscooter laat de OPS-fractievoorzitter weten dat ook in Schiedam niemand openlijk durft te klagen over de praktijken van Stroomopwaarts. Maarten Reuderink (OPS): ‘Iedereen is bang en ook ambtelijk zijn wij, uiteraard of the record, gewaarschuwd om onze bronnen vooral goed te beschermen.’

In Schiedam is de OPS in Stroomopwaarts gedoken. De partij heeft 2 weken terug de stadsbesturen en de gemeenteraden van Maassluis en Vlaardingen benaderd met vragen over onder meer de salarisverhoging (over 2018 in totaal 187.058,51 euro, inclusief betaalde nevenfuncties) en stapeling van functies door de directeur van Stroomopwaarts.

De Vlaardingse fractie Boers trekt in dit dossier gezamenlijk op met de OPS. Beiden constateren dat uit de personeelscijfers blijkt dat vergelijkbare organisaties als Stroomopwaarts meer dan twee keer zoveel personeel beschikbaar hebben voor klantcontact. Uit de cijfers blijkt ook dat de ervaringen van Schiedammers met Stroomopwaarts de laatste jaren zijn verslechterd.

Voorlopig dieptepunt is de rel rond de chauffeur van de Vlaardingse hondenpoepzuiger, wiens berichten van Facebook zijn verwijderd op bevel van zijn leidinggevende(n) bij Stroomopwaarts. De man is gedreigd met ontslag wanneer hij zijn berichtgeving niet per direct zou staken. De zaak kwam dinsdagmiddag al naar buiten. Daarop is Stroomopwaarts om een toelichting gevraagd, maar de organisatie geeft taal noch teken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “‘OOK ANGST BIJ MENSEN STROOMOPWAARTS IN SCHIEDAM’

  1. Bij de instelling van Stroomopwaarts is het Stanfort Prison Experiment goed bestudeerd. Ervaring met Poenale Sanctie was er al…

  2. Hallo
    Klopt dat heel veel mensen durven niet te klachten omdat ze denken dat stroomopwaarts is laatste hulp. En als gaan klachten!! Vaak word ze niet goed behandelt of worden ze van kastje naar muur gestuurd .heb zelf vakker mee gemaakt! En klopt dat stroomopwaarts hebben veel mederwerkers . Gekke voorbeeld 😁vanaf gemeente vlaardingen tot je slaapplek heb je eentje bij de balie en dan eentje tussen de balie en stroomopwaarts en eentje tussen stroomopwaarts en postadres en eentje tussen postadres en nachtopvang en eentje tussen nachtopvang en alcoholtest en eentje tussen alcoholtest en meldkamer en eentje tussen meldkamer en eten en eentje tussen eten en slaapkamer enz… enals je vraag over onderneming of kvk of zelfstandig zzpers ! heeft 🤔ik zweer op alles ze weten helemaal niks. Ze gooie iedereen door elkaar .ik weet percis hoe stroomopwaarts vlaardingen deze mensen heeft kapot gemaakt ik was zelf daar binnen en weet hoe de nachtopvang werkt.ben nu weer ondernemer en gelukkig na 3 maanden verkeerde weg via stroomopwaarts , heb mij eigen weg gekozen.en nu ben ik blij dat met stroomopwaarts vlaarding NIET in zee geweest.ruim aub deze valse en slechte systeem van stroomopwaarts op .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *