Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ONVEILIGHEID DOOR BOMEN IN DONKER VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- In Vlaardingen kunnen gevaarlijke situaties ontstaan doordat in diverse straten de lantarenpalen verdwijnen in de takken en bladeren van de bomen. De lampen kunnen hierdoor niet voldoende op het wegdek schijnen waardoor donkere plekken ontstaan, zo constateert de fractie van de CU-SGP. Het stadsbestuur wordt op opheldering gevraagd.

Wat de CU-SGP betreft zou het een oplossing zijn om daar waar het nodig de takken rondom de lampen van de lantarenpalen te laten snoeien, zodat het wegdek weer optimaal beschenen kan worden.

Naast de overwoekerde lantarenpalen vraagt de CU-SGP ook om de verlichting aan de Broekpolderweg in orde te laten brengen. Hier blijkt de verlichting soms niet goed of zelfs helemaal niet te werken.

Komend weekend wordt de klok een uur teruggezet en gaat de wintertijd in. Dit moment is voor diverse organisaties een startsein om verschillende verlichtingscampagnes te lanceren. De donkeredagen staan voor deur en er wordt geadviseerd om de verlichting van uw voertuig en huis te controleren of deze in orde is.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “‘ONVEILIGHEID DOOR BOMEN IN DONKER VLAARDINGEN’

  1. Gaat om achterstallig onderhoud. En nu maar wachten op de mededeling dat men helaas niets anders kan doen dan desbetreffende bomen te rooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *