Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONTMOETINGSCENTRUM VLAARDINGEN DICHT

VLAARDINGEN- Het Seniorenwelzijn heeft ontmoetingscentrum Babberspolder aan de Rotterdamseweg in Vlaardingen per direct gesloten. Alle activiteiten, die plaatsvonden in dit centrum zijn bij andere locaties ondergebracht. Zo is de visiteclubs verhuisd naar Brasserie Even aan de van Hogendorplaan. De yogagroepen gaat naar Wijkcentrum de Pijpelaar. Franse les/gym/rummikub gaan naar de Windwijzer. Het Koersbal is ondergebracht bij de Zonnehuisgroep aan de Dillenburgsingel en Bridgeclub Emma naar vv Zwaluwen. Zumba gaat naar de Wouthof en de Biljartclub Emma is al een tijdje actief in biljartcentrum Concordia aan de Westhavenkade.
concordia 2
Uiteraard zijn er ook een aantal activiteiten uitgeweken naar het andere ontmoetingscentrum van Seniorenwelzijn De Bijenkorf aan de Reigerlaan in Vlaardingen.
Ontmoetingscentrum Babberspolder 2
Voor een compleet overzicht kunt u vanaf de tweede week van december een activiteitengids van Vlaardingen ophalen in ontmoetingscentrum De Bijenkorf. Hierin staat precies vermeld waar alle activiteiten naar toe zijn verhuisd.