WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONTMOET BASSIE EN ADRIAAN IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De beroemde Vlaardingse kinderhelden Bassie en Adriaan maken zich op voor hun grote tentoonstelling in het Theater Flamingo. De hele zomervakantie te zien vanaf zaterdag 8 juli in Vlaardingen.

De vele rekwisieten en attributen uit hun 50 jarige artiestenloopbaan zijn al die jaren bewaard gebleven. Zo is daar natuurlijk Robin de Robot, maar ook de kroon en de peperkist. De Honda met gele stippen en de caravan ontbreken niet. Ook een kleine tweehonderd kleinere voorwerpen staan tentoongesteld. Verder natuurlijk de kostuums van de meewerkende acteurs en zelfs onze circa zeventien gouden en platina platen of dvd’s en de vele Awards ontbreken niet.

In een grote tentoonstellingshal staat dit alles van zaterdag 8 juli tot en met zondag 3 september 2017 in vitrines of vrij opgesteld.

Bassie is vrijwel alle openingsdagen aanwezig en Adriaan de eerste vijf dagen. Daarna komt hij nog wel af en toe uit Spanje over om met de fans op de foto te gaan of een praatje te maken.
De precieze informatie vindt u op de website www.bassieenadriaan.nl

Ook is er een merchandising stand aanwezig met verschillende artikelen van Bassie en Adriaan, waaronder verschillende posters.dvd,s et cetera. Verder kunt u laser gamen, minigolven en penalty schieten op keeper Bassie. Kortom een leuk middagje nostalgie voor de regenachtige zomerdagen.

Theater Flamingo, Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde Vlaardingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *