Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONTMANTELING HENNEPPLANTAGE SCHIEDAM-CENTRUM

SCHIEDAM- In een pand op het Broersvest in het centrum van Schiedam is een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld door de politie en hen Interventieteam Ondermijning van de gemeente. Er is een verdachte aangehouden. Het pand is op last van de burgemeester direct gesloten.

In de kwekerij stonden ruim 700 volgroeide planten en 750 stekken. Ook was sprake van de diefstal van stroom en gevaarzetting.

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Schiedam werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen.

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt kan gedupeerden [vastgoedeigenaren] ondersteunen met de aanpak en afwikkeling en het verhalen op dader(s) naar aanleiding van het aantreffen van een hennepkwekerij. Meer informatie http://www.sbwh.nl info@sbwh.nl of bel 085-273 52 77 @SBWHnl @VerHuurVeilig

Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *