Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONTHULLINGEN OUD-WETHOUDER SCHIEDAM

Het belooft een spannende en informatieve middag te worden. De toegang is gratis.
Het belooft een spannende en informatieve middag te worden. De toegang is gratis.

SCHIEDAM- Oud wethouder Chris Zijdeveld (PvdA) doet een boekje open op zondagmiddag 24 april. DE voormalig bestuurder houdt in theatercafé ‘t Spul een lezing over zijn bewogen politieke leven genaamd: ‘Dingen die toen niet bekend mochten worden maar nu worden onthuld’. Aanvang 15.00 uur.

Chris Zijdeveld zat van 1974 tot 1994 voor de PvdA in het College. Tijdens zijn twintig jaar in het college maakte hij veel politieke vrienden maar ook de nodige  vijanden wier afkeer vaak tot op de huidige dag niet is verflauwd. Stadsontwikkeling was een constante in Zijdevelds politieke carrière. Onder zijn wethouderschap kwamen grote projecten tot stand, zoals de metro, de tram, het ABC-complex en de Nieuwe Passage.

Zijdeveld heeft beloofd in ‘t Spul een kleurrijke lezing te geven. Aan de orde komen perikelen rond de tram, de metro, giftig havenslib en de A4, waar hij zich met ijzeren consequentie tegen verzette. Ook geeft Zijdeveld is een inkijkje in de manier waarop de hoge heren in Den Haag wethouders behandelen.  Toegang gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *