Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN WIL TURKSE CIGKÖFTEM ZAAK

VLAARDINGEN- Een ondernemer die in Vlaardingen een Çigköftem zaak willen openen is een vergunning geweigerd op grond van het feit dat de gemeente dit kwalificeert als een Horeca 2 activiteit. De fractie van ONS.Vlaardingen vindt dat een Çigköftem zaak gelijkgesteld hoort te worden met de activiteit van bijvoorbeeld een bakker of groentewinkel. ONS wil dat het stadsbestuur de regel toepast ‘Ja mits, nee tenzij’.

Çigköftem is een Turkse specialiteit die zowel vegetarisch als een niet vegetarische variant kent. In Turkije is de variant die met rauw vlees bereid wordt in 2009 verboden, door het Ministerie van Gezondheid, vanwege de klimatologische omstandigheden in dat land. Zodoende ontstond de veganistische variant.

De ondernemer in Vlaardingen wil alleen de vegetarische variant verkopen. De Çigköftem zaak geeft het product gekoeld mee.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “ONS.VLAARDINGEN WIL TURKSE CIGKÖFTEM ZAAK

  1. Goed geweigerd hoor, je weet van te voren dat dit een witwastoko wordt, in deze lockdown tijd begin je geen eetzaakje en zeker niet met maar één gerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *