Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS. VLAARDINGEN WEER DE GROOTSTE NA ZETELROOF

VLAARDINGEN- ​Raymond van Haren, ex-raadslid voor Leefbaar Vlaardingen, stapt over naar de fractie van ONS.Vlaardingen. Van Haren vertrok medio december bij de fractie van VV2000/Leefbaar Vlaardingen vanwege een ‘fundamenteel verschil van inzicht’, maar behield de zetel van die partij in de gemeenteraad.

Van Haren, die op de landelijke kieslijst van Code Oranje staat (nul zetels in de peilingen), is 11 jaar raadslid geweest voor Leefbaar.

Van Haren heeft na zijn uittreden de tijd genomen om over zijn lokale politieke toekomst na te denken. Van Haren: “De raad is al genoeg versplinterd en dus kwam ik al snel tot de conclusie dat ik niet de 15e partij in de raad wilde zijn. Ik zocht een echte lokale partij dat openheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan, waar de burger nadrukkelijk centraal staat en waar ik mij vrij kan inzetten voor Code Oranje. ONS.Vlaardingen is in mijn optiek de meest logische keuze.”

ONS.Vlaardingen verloor in november 2018 twee raadszetels, doordat de raadsleden Tim Thiel en Ron Boers uit de fractie van ONS.Vlaardingen werden gezet en als leden geroyeerd. De twee zitten nu in de gemeenteraad onder de naam Fractie Boers. Aanleiding was het bericht dat ONS de vreugdevuren een tweede kans wilde geven. Een persbericht daarover zou zonder overleg door Boers en Thiel zijn verzonden uit naam van de partij.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “ONS. VLAARDINGEN WEER DE GROOTSTE NA ZETELROOF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *