WATERWEG ACTUEEL

ONS.VLAARDINGEN SLAAT ALARM OVER OV

ONS.VLAARDINGEN SLAAT ALARM OVER OV

VLAARDINGEN- De fractie van ONS.Vlaardingen wil dat het gemeentebestuur met de grootst mogelijke spoed er bij de RET op aandringt om de zomerdienstregeling van de bussen te schrappen. ‘Qua OV zijn we bijna van de buitenwereld afgesloten’, vindt de fractie.

ONS: ‘Wat een normaal mens zich nauwelijks kan voorstellen is in Vlaardingen gebeurd: we hebben geen trein meer, nog geen metro, de tram ligt stil vanwege onderhoud, en we zitten met een zomerdienstregeling. Tel daarbij op dat het knooppunt Vijfsluizen nog steeds niet vlot doorstroomt, de A4 in de file top 10 is binnengekomen en de A20 iedere ochtend vast staat. Kortom de gemeente Vlaardingen heeft te maken met een verkeersinfarct.’

Tot en met 26 augustus werkt de RET aan de tramsporen op diverse locaties in Vlaardingen en Schiedam. Daarom rijden tram 21 en tram 24 in die periode niet tussen Schiedam Centrum en de eindpunten in Schiedam Noord en Vlaardingen Holy.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 10th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *