Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN ONTVANGT KLACHTEN OVER AFVALINZAMELING

VLAARDINGEN- ONS.Vlaardingen ontvangt steeds meer berichten van overvolle, kleine prullenbakken verspreid door de hele stad. Raadslid Ben Vuijk (ONS) kwam tijdens een rondje Oranjepark alleen maar overvolle prullenbakken tegen. De partij komt met schriftelijke vragen aan het gemeentebestuur.

Ook heeft men bij ONS gezien dat het een maand duurt om grofvuil op te laten halen door Irado. Dit lijkt ONS.Vlaardingen veel te lang. De partij denkt dat dit ertoe kan leiden dat mensen hun grofvuil gaan dumpen op straat.

Tenslotte wil ONS weten of er meerdere gevallen bekend zijn bij het gemeentebestuur van slecht bereikbare containers voor mensen in een rolstoel. ONS: ‘Zo ja, kan het college hier een overzicht van geven en wanneer zij het verwachten opgelost te hebben?’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “ONS.VLAARDINGEN ONTVANGT KLACHTEN OVER AFVALINZAMELING

  1. Nieuwe gft bakken zijn voor mensen in een rolstoel te hoog en klep van de bak te klein. En in de keizerhof zijn de bakken voor mensen in een rolstoel niet te doen. Terwijl er in de omgeving juist veel mensen wonen( focus) die rolstoel afhankelijk zijn.

  2. Op Dirk de Derdelaan staan vuilnisbakken die vaak volzijn en niet op tijd geleegd worden. Daarddor zijn de volle bakken leeggehaald door meeuwen en andere vogels. Sommige mensen zijn te lui om naar een vuilnisbak te lopen en de vuilnis op straat. Vooral ….. (kan niet iedereen over een kam scheren). Noem daarom geen naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *