Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN BLIJFT KERSTPAKKETTEN UITDELEN

VLAARDINGEN- Voor het zevende jaar op rij heeft de lokale partij ONS.Vlaardingen mensen verrast met een kerstpakket. Daarvoor ging ONS ook dit jaar weer de straat op met de simpele vraag: ‘Welke Vlaardinger gunt u dit jaar een kerstpakket’? De veertig kerstpakketten waren zó vergeven, want niet voor elke Vlaardingen was 2019 een fijn jaar.

De pakketten zijn volgens de partij terecht gekomen bij mensen die het in deze periode moeilijk hebben, bijvoorbeeld door ziekte, verlies van baan of het overlijden van dierbaren. Maar ook aan mensen die er meester in zijn om zichzelf weg te cijferen en die er altijd maar voor anderen zijn. Al deze mensen heeft ONS met een kerstpakket een hart onder de riem willen steken.

Het jaarlijks uitdelen van de pakketten is vorig jaar verdacht gemaakt door toenmalig SP-voorman Arnout Hoekstra. Hij wapperde in mei 2018 met het onderzoek van Integis waaruit volgens de SP bleek dat ONS.Vlaardingen via een omweg financiële steun heeft ontvangen van een ondernemer (De Vries Speelautomaten, red.). Zo is ‘waarschijnlijk 1.954 euro  aangenomen om als publiciteitsstunt kerstpakketten uit te delen’, liet Hoekstra weten.

Vaststaat dat het uitdelen van kerstpakketten door ONS.Vlaardingen in de eerste jaren door de fractie zelf is betaald. Later is naar sponsoring gezocht door bedrijven. Van mogelijke omkoping zijn geen harde bewijzen geleverd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *