Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS: ‘TEMPO MET STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- Het geduld van de gemeenteraadsfractie van ONS.Vlaardingen met wethouder Cees Oosterom is op. De partij verwijdt Oostrom een gebrek aan daadkracht bij uitvoering van de motie om de Stadsgehoorzaal te redden. Heel Vlaardingen wil volgens ONS een Stadsgehoorzaal behouden inclusief professionele programmering. ONS.Vlaardingen heeft daarvoor op 6 november een concreet plan bedacht dat zonder kosten kan worden gerealiseerd.

De motie is door de voltallige gemeenteraad aangenomen, maar volgens ONS spelen rond de Stadsgehoorzaalmotie een aantal zaken die niet naar buiten mogen worden gebracht, omdat anders het reddingsplan in duigen valt. Juist vanwege die gevoeligheid heeft ONS.Vlaardingen al vóór de motie wethouders en fractievoorzitters uitgebreid toegelicht wat het plan is.

Meerdere keren heeft ONS.Vlaardingen de wethouder gevraagd of hij hulp nodig had, maar dat was niet het geval. Sindsdien is Oosterom volgens ONS.Vlaardingen zeven keer zijn toezegging om de bewuste contactpersoon te bellen, niet nagekomen.