Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONRUST HUISARTSENPOST ZIEKENHUIS SCHIEDAM

Vlietland 1SCHIEDAM- De toekomst van de huisartsenpost bij het Vlietland Ziekenhuis wordt onderzocht. Het opgaan in de nieuwe spoedzorg bij het ziekenhuis is daarmee uiterst onzeker.

Tijdens een extra ledenvergadering van de vereniging Huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord hebben de leden hun zorg uitgesproken over de invulling van de spoedzorg.

De directie van het ziekenhuis in Schiedam gaat de afdeling verloskunde verplaatsen naar Rotterdam. Volgens het ziekenhuis blijven er na concentratie en spreiding van zorg twee hoogwaardige ziekenhuislocaties, waar spoedzorg geboden wordt in nauwe samenwerking met de huisartsenpost, maar de artsen bij de huisartsenpost hebben grote bezwaren tegen de plannen.

De huisartsen hebben het bestuur van hun vereniging de opdracht gegeven de mogelijkheden van de Huisartsenpost in en buiten het ziekenhuis nader te onderzoeken.

Zie ook: Aanbieden petitie kraamzorg Schiedam.

1 reactie op “ONRUST HUISARTSENPOST ZIEKENHUIS SCHIEDAM

  1. De fusie met het Franciscus heeft grote gevolgen voor Schiedam,Vlaardingen en Maassluis!Het Vlietland ziekenhuis word helemaal leeggezogen en eindigd uiteindelijk als een dependance van het Franciscus !Zoals het nu ga kan het Vlietland net zo goed helemaal opgedoekt worden.Eerst was er Het Nolet,het Gemeente Ziekenhuis en de Holy en nu zou er geen plaats meer zijn voor 1 Ziekenhuis en moeten we zonodig naar Rotterdam!Opzouten met die onzin,we willen gewoon een volwaardig Vlietland Ziekenhuis !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *